Како да се интегрира NMN во холистичка велнес рутина? Сеопфатен пристап за превенција од акни

Се верува дека дополнувањето со NMN го поддржува целокупното здравје на кожата и помага во спречување на појава на акни.

Прочитај повеќе

NAD+ и акни: декодирање на патеките за клеточна комуникација

Разбирањето како функционираат молекулите NAD (никотинамид аденин динуклеотид) е првиот чекор кон истражување на нивниот потенцијал во решавањето на акните и другите проблеми поврзани со кожата.

Прочитај повеќе